MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

BOLD

1,650.00 

Elegantna garnitura (dvosjed, 2 fotelje, stol), vrhunskog dizajna talijanske dizajnerske kuće Pininfarina.

 

Garnitura je napravljena od najkvalitetnijeg aluminija presvučenog vrhunskom sintetičkom tkaninom BATYLINE, sjedište je punjeno QDF pjenom. Ploča stola je od kaljenog stakla matirane crne boje.

Profinjeni kontrast plavo-bijele boje, te vrhunska kvaliteta materijala otpornog na vremenske uvjete, savršeno se uklapa u ekskluzivne terase privatnih kuća, hotela i luksuznih jahti.

 

 

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Dvosjed: 158*87*73 cm

Fotelja: 88*87*73 cm

Stol: 120*65*36

 

 

 

 

Posljednji setovi – izložbeni primjerci.
Dostupno u Concept storu i Velesajmu.

 

2 na zalihi

Opis

Glavni koncept dizajna BOLD kolekcije je spajanje lakoće i čvrstoće u isto vrijeme. Lagana i dinamična površina lagano se savija u elegantan i skulpturalni volumen, stvarajući osjećaj zaštite i udobnosti.

Elegancija, pouzdanost, dinamizam, samopouzdanje, jednom riječju… BOLD.

DESIGNED BY PININFARINA

BATYLINE TKANINA – vrhunska sintetička tkanina za vanjsku uporabu koja je izuzetno jaka i otporna na habanje. Njezin otvoreni dizajn omogućuje protok zraka koji pomaže da materijal ostane hladan i brzo se suši. Idealan je izbor za ležaljke uz bazen i stolice.

QDF PJENA (BOLD) – visoko napredna pjena koja je posebno dizajnirana za vanjske jastuke. QDF se proizvodi posebnim postupkom nazvanim retikulacija, koji osigurava potpunu skeletalnu trodimenzionalnu strukturu otvorenih stanica za maksimalnu drenažu, cirkulaciju zraka i udobnost. Ova najsuvremenija tehnologija osigurava da se QuickDryFoam® umetci za jastuke brzo suše nakon izlaganja kiši, slanom mlazu, topljenom snijegu, jutarnjoj rosi, pranju, vlazi i vlazi koja će nakon nekog vremena prodrijeti čak i u vodoodbojne vanjske slojeve.

Dodatne informacije

Težina 50 kg

Možda će vam se također svidjeti…