MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Geneva, dupla ležaljka s baldahinom

2,193.75 

Geneva dupli ležaj,  profinjena je, elegantna i nadasve udobna ležaljka za dvoje. Kolekcija GENEVA ističe se odvažnim, ravnim linijama. Ono što ne prolazi nezapaženo je kvaliteta korištenih materijala i osjećaj čvrstoće koji kolekcija u cjelini izražava. Upravo je ovaj dnevni ležaj s baldahinom pravi “dragulj” cijele kolekcije.

Moderan dizajn ovog ležaja u kombinaciji aluminija, burmanske tikovine i tekstilen tkanine ističe se svojom jednostavnošću, a savršen je za provođenje romantičnih trenutaka opuštanja. Aluminijska konstrukcija je zaštićena praškastim premazom, a dupla ležaljka s podesivim naslonom za leđa, obložena tekstilen tkaninom omogućuje da dvije osobe udobno leže jedno pored drugog! Zaštitne rolo zavjese se vrlo lako mogu podešavati sa svih strana tako da omogućuju  sunčanje u dvoje ili odmor uz zaštitu od UV zraka.

Posebnost ovog ležaja su bočne stranice koje se vrlo jednostavnim povlačenjem ručkice od nehrđajučeg čelika pretvaraju u mali praktični stolić za odlaganje osvježavajućeg pića i vaše omiljene knjige. Savršena kombinacija materijala: toplina koja zrači iz tikovine s jedne strane i čvrstoća aluminijske konstrukcije s druge strane predstavlja savršen dodatak na Vašoj terasi.

 

 

 

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Širina: 180 cm

Dužina: 216 cm

Visina: 220 cm

 

Napomena: Aluminijska konstrukcija i ležaljke su u antracit sivoj boji, a rolo zavjese u bijeloj boji.

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

1 na zalihi

Dodatne informacije

Težina 62 kg

Možda će vam se također svidjeti…