MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Blagovaonski set Leo

6,375.00 

Kolekcija Leo predstavlja uzbudljiva erupciju inspiracije iz šezdesetih. Jasna je referenca na svijet 60-ih u kojem su harmonija i sklad bili ključni. Ovu kolekciju karakterizira specifičan dizajn rukonaslona koji predstavljaju njezinu prepoznatljivost kroz univerzalnost i jednostavnost linija. Praktičnost i udobnost, stabilnost, lakoća i prilagodljivost, glavne su značajke ove kolekcije vrtnog namještaja koju je dizajnirao Claudio Bellini. Zaobljeni naslon za ruke ima snažan karakter, a pritom daje osjećaj lakoće. Naslon za leđa opleten užetom (špagom) dodaje prirodnu raskoš ovoj kolekciji. Pletivo od špage obavijeno jednostavnim elegantnim konturama vrhunske tikovine stvara dojam prirode utkane u dušu.

 

 

 

Set se sastoji od stola i 6 stolica te uključenim jastucima.

Presvlake od kvalitetne i izdržljive Olefin tkanine su skidive i perive.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Stolica: 66*72*77 cm

Stol: 259*100*75 cm

 

 

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

3 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

OLEFIN TKANINA –  vodoodbojna, izdržljiva sintetička tkanina, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

QDF SPUŽVA –  brzosušeća spužva.

Dodatne informacije

Težina 168 kg

Možda će vam se također svidjeti…