MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Emoti, kutna garnitura

2,231.25 

Kutna garnitura Emoti  moderna je i praktična,  a istovremeno elegantna i udobna garnitura. Jastuci od kvalitetne vodoodbojne tkanine i spužve,  čine Emoti vrlo udobnim komadom namještaja za terase.

Dizajn kolekcije Emoti impresionira svojom smjelošću jednostavnih linija aluminijske konstrukcije koju upotpunjuju elegantni detalji burmanske tikovine, te udobni jastuci.

Kolekcija Emoti  jedinstvenog je dizajna i elegantnog, suvremenog stila, koja stvara savršen ambijent za trenutke opuštanja u Vašem domu,  u hotelu ili u modernom restoranu.

 

Proizvod se sastavlja.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

2x dvosjed: 135*77*77 cm

1x kutna fotelja: 77*77*77 cm

1x srednja fotelja: 63*77*77 cm

1x stol: 120*70*38

 

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

2 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

Napomena:

  1. boja drvenih dijelova na rukonaslonu i stoliću može odstupati, budući da se radi o materijalu koji nije tretiran bojom ili lakovima.

OLEFIN TKANINA – sintetička tkanina koja je izdržljiva, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporan je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

Dodatne informacije

Težina 60 kg

Možda će vam se također svidjeti…