MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Fotelja Puccini

687.50 

Puccini fotelja  iz 4 Seasons Outdoor kombinira vrlo ugodnu udobnost sjedenja s kvalitetnim vanjskim materijalima. Iznenadit ćete se otpornošću na vremenske uvjete, lakoćom održavanja i postojanošću boja ove luksuzne fotelje.

Zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji od nehrđajučeg čelika u nježnom „Latte“ tonu te profinjenom pletivu od špage u istoj boji, ova će vam fotelja  prirediti pravi ljetni doživljaj i stvoriti udobno mjesto za opuštanje u ljetnim večerima.

Kako bi se optimizirala udobnost, Puccini kolekcija ima posebno debele, udobne jastuke s presvlakama od Olefina. Tkanine ne samo da su prekrasno mekane, već su i iznimno čvrste, 100% otporne na vremenske uvjete i lako se čiste!

Kolekcija Puccini  može se kombinirati s garniturom Sardinia, s više ili manje stolića Volta i tabureom Muffin. Ova se kolekcija može prilagoditi svakom kutku za odmaranje, bilo većem ili manjem.

 

 

 

Presvlake od kvalitetne i izdržljive Olefin tkanine su skidive i perive.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

 

Fotelja: 77 x 84,5 x 70,5 cm

 

Napomena: Raspoloživo početkom ožujka 2024.

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

Nema na zalihi

Opis

OLEFIN TKANINA – sintetička tkanina koja je izdržljiva, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

QDF SPUŽVA –  brzosušeća spužva.

Dodatne informacije

Težina 20 kg

Možda će vam se također svidjeti…