MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Garnitura Sardinia

9,375.00 

Tražite udobnost i jedinstven dizajn? Odaberite garnituru Sardinia koja spaja stil i vrhunski dizajn s optimalnom udobnošću za sjedenje i ležanje. Zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji od aluminija u nježnom „Latte“ tonu ručno opletenom kvalitetnim pletivom od špage te udobnim jastucima debljine 15 cm, ova će Vam garnitura prirediti pravi ljetni doživljaj i stvoriti udobno mjesto za opuštanje u ljetnim večerima.

Garnitura Sardinia ima mnoge prednosti, a mi ćemo izdvojiti samo neke:

Mogućnost kombiniranja više varijanti, s jednim ili dva dvosjeda s ležajem, s više ili manje stolića Volta istog tona aluminijske konstukcije te kvalitetne indonezijske tikovine, s artiklima iz kolekcije Puccini, tabureom Muffin…. Ova se kolekcija može prilagoditi svakom kutku za odmaranje, bilo većem ili manjem.

Ekstra visoka udobnost: Ležaj Sardinia nudi dodatnu udobnost, a uz jastuke od kvalitetne Olefin tkanine i mekane spužve od 15 cm osjećat ćete se kao da odmarate na oblacima.

Prirodne značajke: Boja konstrukcije, pletiva od špage te jastuka, u skladu je s prirodnim, toplim karakteristikama, savršena za ugodno opuštanje.

 

 

 

Proizvod se sastavlja.

Set se sastoji od 2 dvosjeda s ležajem, 3 stolića Volta.

Presvlake od kvalitetne i izdržljive Olefin tkanine su skidive i perive.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Dvosjed + ležaj: 319x154x86 cm

Stolić Volta 80 – dia 80×30 cm

Stolić Volta 60 – dia 60×35 cm

Stolić Volta 45 – dia 45×55 cm

 

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

Nema na zalihi

Opis

OLEFIN TKANINA – sintetička tkanina koja je izdržljiva, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

QDF SPUŽVA –  brzosušeća spužva.

Dodatne informacije

Težina 200 kg

Možda će vam se također svidjeti…