MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Nofi, ležaljka s kotačima

950.00 

Ležaljka Nofi,  profinjena, elegantna i moderna ležaljka boje šampanjca, savršena je za opuštanje uz bazen ili na terasi. Debeli jastuk od kvalitetne vodoodbojne tkanine Olefin i spužve QDF čine ležaljku vrlo udobnim komadom namještaja za terase, a zahvaljujući kotačima, ležaljka se vrlo lako premješta.

Dizajn kolekcije Nofi impresionira svojom smjelošću jednostavnih linija aluminijske konstrukcije koju upotpunjuju elegantni detalji burmanske tikovine, te udobni i kvalitetni jastuci.

Kolekcija Nofi  jedinstvenog je dizajna i elegantnog, suvremenog stila, koja stvara savršen ambijent za trenutke opuštanja u Vašem domu,  u hotelu ili u modernom restoranu.

 

Proizvod se sastavlja.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Širina: 80 cm

Dužina: 200 cm

Visina: 30 cm

 

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

6 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

OLEFIN TKANINA –  izdržljiva sintetička tkanina, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

Dodatne informacije

Težina 20 kg

Možda će vam se također svidjeti…