MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Ležaj Sardinia

3,875.00 

Tražite udobnost i jedinstven dizajn? Odaberite ležaj Sardinia koji spaja stil i vrhunski dizajn s optimalnom udobnošću za sjedenje i ležanje. Zahvaljujući kvalitetnoj konstrukciji od aluminija u nježnom „Latte“ tonu ručno opletenom kvalitetnim pletivom od špage te udobnim jastucima debljine 15 cm, ovaj će vam ležaj prirediti pravi ljetni doživljaj i stvoriti udobno mjesto za opuštanje u ljetnim večerima.

Ležaj Sardinia ima mnoge prednosti, a mi ćemo izdvojiti samo neke:

Mogućnost kombiniranja više varijanti, s garniturom Sardinia , s više ili manje stolića Volta istog tona aluminijske konstukcije te kvalitetne indonezijske tikovine, s artiklima iz kolekcije Puccini, tabureom Muffin…. Ova se kolekcija može prilagoditi svakom kutku za odmaranje, bilo većem ili manjem.

Ekstra visoka udobnost: Ležaj Sardinia nudi dodatnu udobnost, a uz jastuke od kvalitetne Olefin tkanine i mekane spužve od 15 cm osjećat ćete se kao da odmarate na oblacima.

Prirodne značajke: Boja konstrukcije, pletiva od špage te jastuka, u skladu je s prirodnim, toplim karakteristikama, savršena za ugodno opuštanje.

 

 

 

Proizvod se sastavlja.

Presvlake od kvalitetne i izdržljive Olefin tkanine su skidive i perive.

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Dvosjed + desni  ležaj: 319x154x86 cm

(stolić s fotografije nije uključen u cijenu)

 

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

1 na zalihi

Opis

OLEFIN TKANINA – sintetička tkanina koja je izdržljiva, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

QDF SPUŽVA –  brzosušeća spužva.

Dodatne informacije

Težina 45 kg

Možda će vam se također svidjeti…