MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Kutna garnitura Wing

4,750.00 

Kutna garnitura Wing (lijevi kut,desni kut, srednji ležaj i stol s ljepilom za jahte)), vrhunski je spoj prirodne burmanske tikovine i kvalitetnog aluminija. Udobni jastuci izrađeni su od kvalitetne vodoodbojne tkanine Olefin i QDF spužve.

Dodatnu dozu luksuza pruža i klupski stolić s pločom od elemenata tikovine, precizno povezanih silikonskim ljepilom za jahte.

Kolekcija Wing  dizajnirana je od strane tima  Pininfarina. Dinamične,čiste i elegantne linije Wing  kolekcije istovremeno asociraju na lakoću i snagu.  Posebno debeli jastuci daju iznimnu udobnost.

Ova posebna kutna  garnitura stvara ugodno okruženje za vašu obitelj i prijatelje.

Uživajte na svojoj terasi,zimskom vrtu ili jahti, sa stilom uz elegantnu kutnu  garnituru.

 

 

 

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Desni i lijevi dvosjed:143*86*61 cm

Kutna fotelja:126*126*57  cm

Stol: 120*80*40 cm

 

 

 

Napomena: Boja aluminija je antracit siva. Fotelja s rukonaslonom i srednja fotelja, prikazane na slici, nisu uključene u cijenu garniture.

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

2 na zalihi

Opis

OLEFIN TKANINA – izdržljiva sintetička tkanina, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

Dodatne informacije

Težina 172 kg

Možda će vam se također svidjeti…