MEĐIMURJEPLET

Međimurjeplet d.o.o., Čakovec, Zagrebačka 42 trgovačko je društvo u kategoriji srednje velikih poduzeća, koje kroz svoju registriranu poslovnu djelatnost nastavlja dugogodišnju bogatu poslovnu aktivnost svojih pravnih prednika.

Pretplata na newsletter

Kontaktirajte nas

+385 40 615 483
prodaja@mplet.hr

Namještaj za opremanje terase doma ili ugostiteljskog objekta

KOŠARICA
  • No products in the cart.

Fotelja Carthago s tabureom

1,287.50 

Iz svakog kuta, u svakom vrtu, fotelja i tabure Carthago izgledaju spektakularno. Carthago fotelja i tabure, prekrasno je dizajnirana kolekcija u kojoj ćete zajamčeno uživati ​​dugo vremena. Carthago fotelja ima niz prednosti koje privlače pažnju. Jastuci i pletivo od špage su otporni na vremenske uvjete, a aluminijski okvir je izdržljiv i robustan. Baza je izrađena od kvalitetne indonezijske tikovine. Jastuci za leđa ispunjeni su posebnom Dacron pjenom što osigurava dodatnu udobnost. Pletivo od špage izuzetno je čvrsto i vrlo postojanih boja.

Prva stvar koju odmah primijetite jest visoki naslon uključujući i naslon za glavu što osigurava potpunu potporu vaših leđa i glave. Iznimno debeli  jastuci od 15 cm  su predivno mekani i zajedno s tabureom za noge jamče dodatne sate opuštanja u ovoj fotelji.

Carthago fotelja i tabure odlično se slažu sa stolićem Valetta, ali i sa mnogim drugim komadima namještaja iz naše kolekcije.

 

Presvlake od kvalitetne i izdržljive Olefin tkanine su skidive i perive.

 

 

DIMENZIJE: (š*d*v)

Fotelja: 73x92x107cm

Tabure: 67x56x44cm

Napomena: Raspoloživo početkom ožujka 2024.

 

 

 

Zatražite neobvezujuću informativnu ponudu!

 

1 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Opis

OLEFIN TKANINA – sintetička tkanina koja je izdržljiva, brzo se suši i otporna je na izbljeđivanje. Otporna je na mrlje i ogrebotine i lako se čisti.

QDF SPUŽVA –  brzosušeća spužva.

Dodatne informacije

Težina 25 kg

Možda će vam se također svidjeti…